Nöjda kunder

Vad tycker våra kunder?

Vi kan berätta hur mycket som helst om vår kompetens inom bilekonomi, men vad som verkligen är viktigt är vad det betyder för våra kunder. Här kan du läsa vad några av dem tycker om samarbetet med oss.

Ally-Tec AB

“Vi hade flera olika avtal innan vi anslöt oss till Svea Leasing. Detta resulterade i mycket administration bl a eftersom vi fick fakturor från flera olika leverantörer. Vi hade ingen policy eller struktur för hur frågor avseende bilar och leasing skulle hanteras. Om någon av våra anställda hade frågor angående avtal eller bilarna tog det också mycket tid då ingen kände ansvar för detta. Nu när vi har Svea Leasing är detta helt annorlunda. Eller rättare sagt; det är fantastiskt! Vi behöver aldrig göra något. Svea Leasing tar hand om allt och vi får en enda faktura per månad för allt som avser bilarna. Det är jättesmidigt och deras service är enastående. Har man en fråga får man alltid svar snabbt. Det känns tryggt och bra. Jag skulle rekommendera Svea Leasing till alla som har leasingavtal hos flera olika leverantörer eftersom allt blir mycket enklare.”

Eva Eriksson
Ekonomichef, Ally-Tec AB

Ally-Tec AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1986 och är verksamt framför allt inom det uroligiska området. Vi har gjort oss kända för snabba leverander, bra utbildning och hög servicenivå.

Implema AB

”Jag har haft personalbil genom Svea Leasing i ungefär åtta år. Har ingen tidigare erfarenhet av leasingfirmor, men hos Svea är det väldigt enkelt. Allt från att köpa bilen – ta in offerter, få tillbaka en kalkyl och se vad det skulle kosta – till allt löpande. Drivmedel och spolarvätska handlar jag på bensinkortet och allt övrigt på det andra kortet, till exempel nu när det är dags att byta däck. Alla fakturor går till Svea och jag får sammanställningar löpande.
Utifrån min erfarenhet tycker jag att allt hittills har fungerat bra. Jag skulle absolut rekommendera Svea till andra!”

Niklas Lindefelt
Grundare och partner, Implema AB
Implema är ett konsultbolag som erbjuder medelstora företag helhetslösningar inom affärssystemet SAP. Grundat 1998 är företaget idag den ledande svenska SAP aktören inom SAP Business-All-in-One. Implema har huvudkontor i Bromma Stockholm och lokala kontor i Linköping, Karlstad, Malmö, Helsingborg, Jönköping och Örebro. Företaget omsätter 100 miljoner kronor.