Om Svea Leasing

Svea Leasing och Svea Vagnparksadministration

Svea Leasing AB grundades 1978. Vi erbjuder ett problemfritt bilåkande med personlig service till företag och deras anställda.

När du väljer Svea Leasing får du en samarbetspartner som alltid försöker hitta den lägsta totalkostnaden och den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Vår affärsidé

Rådgivning

Ni kör – vi hjälper er att välja rätt!

Det är många val som ska göras vid en leasing. Val av bil, utrustning, miljöpåverkan, leasingperiod, avskrivning m.m. är viktiga faktorer att ta hänsyn till. Vi är experter på dessa områden och tar oss tid att anpassa varje enskilt leasingavtal.

Valfrihet

Ni kör – vi levererar det ni vill ha!

Det är många önskemål som skall tillgodoses när en anställd ska ha bil. En del behöver ha en bil som fungerar för den stora familjen, andra vill ha en bil som är miljövänlig, några tittar mest på antalet hästkrafter medan andra i första hand vill hålla ned bilkostnaden. Med Svea Leasing kan alla få välja fritt utan att det påverkar företagets kostnad.

Vagnparksadministration

Ni kör – vi sköter administrationen.

Vår vagnparksadministration hjälper ditt företag och fungerar som er förlängda arm. Vi hanterar allt från bilbeställningar och drivmedelskort till bokföringsunderlag och trängselskatter. Dessutom hamnar alla inköp på en samlingsfaktura.

Kostnadskontroll

Ni kör – vi håller koll på kostnaden!

Vet ni vad era bilar kostar idag? Hos oss får ni en kostnadsfri analys av er vagnpark. Därefter gör vi en bilpolicy där vi tillsammans bestämmer vilken kostnadsnivå som passar just er. Vi gör sedan noggranna avstämningar av alla löpande bilkostnader och följer upp dem med de anställda och med er bilansvariga.